Sociale inclusie: iedereen doet mee!

Het sociaal inclusie panel is op 19 september jl. gestart. De thema's waar het sociaal inclusie panel als eerste mee aan de slag gaat, zijn 'Onderwijs & Werk & Inkomen' en 'Vrije Tijd & Welzijn'. Wij nodigen je uit om mee te doen als panellid of als persoon die af en toe wordt geraadpleegd.

Gemeente Maasgouw vindt het belangrijk dat iedere inwoner zich thuis voelt en gerespecteerd wordt om wie hij of zij is. Ongeacht of je wel of geen beperking hebt, of een geloof hebt, wat en wie je bent, je seksuele geaardheid of welke reden dan ook. Iedereen is immers anders en iedereen mag er zijn zoals hij of zij is. Toch komt het nog voor dat dit gevoel niet bij andere mensen leeft en dat je je niet gezien of gehoord voelt. Daarom gaat het sociaal inclusie panel hiermee aan de slag. Dit doen ze door bewustwording te creëren en te luisteren naar alle inwoners van Maasgouw die hierover willen meedenken. Maar ook in gesprek te gaan met gemeente, zorgverleners, ondernemers en andere belangrijke partijen in de gemeente Maasgouw die samen ervoor kunnen zorgen dat iedereen mee kan doen.

Doe mee of maak contact met een panellid. In een maandelijkse vergadering of als achterban kun je zo nu en dan gevraagd worden om mee na te denken over bepaalde onderwerpen. Lijkt het je leuk of wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Sandra Nijsten via mail s.nijsten@gemeentemaasgouw.nl of telefonisch via 0475-85 25 00.

 Het panel bestaat nu uit:

  • Suus Vergooszen (lid van de ASD Maasgouw)
  • Theo Roumen
  • Frans Brouwer
  • Antoine Geenen
  • Marga Steegs (Daelzicht)
  • Monique Flietstra (Daelzicht)

Overige nieuwsberichten